MedClub te invită la un

curs de prim ajutor

13 Septembrie 2023, Mihail Sadoveanu 11/2 C, Hypermed.

Persoane instruite
+ 0

Partenerii noștri

M E D C L U B

deviza noastră 👇

Fii pregătit pentru orice situație

La MedClub, ne preocupăm de siguranța ta și a celor din jurul tău. Participă la lecția practică de prim ajutor, care te va pregăti să acționezi prompt și eficient în fața situațiilor de urgență. 

Importanța pregătirii în acordarea primului ajutor

De ce este esențial să fii pregătit pentru situațiile de urgență

În timpul concediilor, pericolele nu pleacă în vacanță. Insolații, arsuri solare, mușcături de insecte, intoxicații și fracturi pot apărea în orice moment. Fiți pregătiți pentru orice situație de urgență prin dobândirea cunoștințelor de prim ajutor. Participând la această lecție, veți învăța cum să reacționați prompt și eficient în fața unor astfel de situații.

Olimpia Gherman

MedClub fondator / lead Speaker

Stefan Cretu

MedClub Trainer

Elena Țurcanu

Event Manager

De ce este esențial să fii pregătit pentru situațiile de urgență?

În timpul concediilor, pericolele nu pleacă în vacanță. Insolații, arsuri solare, mușcături de insecte, intoxicații și fracturi pot apărea în orice moment.

 

Fii pregătit pentru orice situație de urgență prin dobândirea cunoștințelor de prim ajutor.  Participând la această lecție, veți învăța cum să reacționați prompt și eficient în fața unor astfel de situații.

Înscrie-te acum și devino un salvator!

Pentru a participa la lecția practică de prim ajutor, apasă butonul + apoi click pe butonul albastru "Cumpără Bilet", următoarea pagină se va deschide unde vei avea posibilitatea să achiți online rapid și sigur.

Sau dacă ai întrebări sau neclarități, sună la numărul de telefon 060 592 221.  Suntem aici să-ți oferim răspunsurile de care ai nevoie.

Nu pierde ocazia de a deveni un erou al situațiilor de urgență!

Termenul de înregistrare a expirat! Vă invităm și așteptăm cu mare drag la următorul eveniment, verificați disponibilitatea pe site!

Ai întrebări?

Superb, noi avem răspunsurile!

RedLine: 📱 060 592 221 👈

HAI CU NOI

Obține direcție pentru Sala de evenimente

Mihail Sadoveanu 11/2 C. Chișinău.

Notează-ți

📅 Când – 13 Septembrie

⏰ Ora – 17:00